Etiketter

, , , ,

Hittade av en händelse sidan DavidCayley.com, och där ett antal mycket välgjorda och initierade poddar som behandlar René Girards idéer. Cayley är radiomakare och har jobbat i över trettio år med CBC Radio och programmet Ideas.

Här hittas två serier, en om två program, och en längre serie om fem program.

Flera framstående författare och kännare av Girard, som till exempel grundare av COV&R medverkar (Sandor Goodhart, Wolfgang Palaver, Gil Baillie, m.fl.), vilket bara det är kul att få höra om.

Väl värt att lyssna igenom!

(Om man vill så kan man faktiskt ladda ner dem som mp3-filer att lyssna på offline, genom att söka efter ”mp3” i källkoden så hittar man direktlänkar, kopiera respektive till adressfönster i webbläsaren och tryck <enter>, så bör din webbläsare fråga om du vill spela eller spara ner filerna.)