Etiketter

, , ,

Att ovaccinerade skulle utses till någon form av syndabockar var väl egentligen bara en tidsfråga. Australien har väl varit världsbäst hittills i coronapsykos-racet mot diktatur.

Nu inför man ännu hårdare repression mot ”ovaccinerade” runt om i världen. Österrike:

”De nya reglerna innebär bland annat att personer över tolv år som inte kan uppvisa ett vaccinationsbevis eller intyg på att de tillfrisknat från covid-19 hädanefter måste hålla sig hemma. Utegångsförbudet har dock vissa undantag, bland annat tillåts läkarbesök och att ta sig till och från vaccinationsmottagningar.”

”Sedan tidigare är ovaccinerade inte välkomna på krogen eller hos frisören.”

”Det enda sättet är att vaccinera sig” menar förbundskansler Alexander Schallenberg.

https://www.svd.se/lockdown-for-ovaccinerade-i-osterrike

I Litauen: här försöker man nu få till lagar som säger att ovaccinerade folkvalda inte får delta i de demokratiska församlingarna, inte ens digitalt!

Danmark överväger, efter att först avfärdat det hela, att införa vaccinpass igen (de fick väl bättre betalt av läkemedelsbolagen nu?) och statsminister Mette Fredriksen skyller allt på ”en liten grupp som förstör för de flesta av oss”. Länk: https://nyadagbladet.se/utrikes/danmark-kappvander-vill-infora-covidpass-igen/

I Sverige hann vi troligen uppnå flockimunitet innan vaccineringarna kom igång (vi hade ju inga nedstängningar i större skala), så här kanske vaccinen inte hunnit skada folks naturliga immunförsvar. Något som troligen skett på andra håll och är orsaken till att vi nu ser hur smittspridning, sjukdom och död accelererar bland de vaccinerade. Sorgligt men sant, menar till exempel den här artikeln, som stödjer sig på data från Storbritannien.

Hur detta slutar är oerhört svårt att säga. En hel del människor vill ju ha det så här. De trivs likt masochisten av att förtryckas av staten och de deltar gärna i att ange och anklaga de som inte spelar med, frågan är hur många dessa är och hur långt som dessa tillsammans med statsmakterna är beredda att gå.

Det enda som kan stoppa vansinnet är Jesus, det vill säga, att syndabocken blir synlig (avslöjas) som vad den är och att följa folk kommer till sans igen.